TÓCH LENTE ......

Ook hier staat, dankzij Covid-19 de wereld op z'n kop. Er is stilte in en om het huis: veel minder verkeer, geen sporters, geen grote verlichting rondom de velden. Voor binnenshuis geldt vrijwel geen bezoek, niets moeten en veel tijd en aandacht voor alles binnen de omheining. 



                                 ..... do remember they can't cancel the spring'                      

Deze afbeelding met de veelzeggende titel van David Hockney raakte me: ondanks alle narigheid gaat de opeenvolging van de seizoenen door. Voor mij betekend dat terug naar de basis, genieten van de beginnende lente. 
De zon wordt steeds sterker en warmer, de bollen en knollen gaan zoetjes aan in bloei... 

























De poezen spelen sinds kort buiten. Voor Boris en Flo is de tuin groot genoeg, Miep kijkt graag zo nu en dan even aan de andere kant van de schutting. Gelukkig weet ze nu na de nodige paniek en zelfs een landing in de vijver, de weg naar huis terug te vinden. Dat scheelt een hoop stress zowel bij haar als bij mij!










































         
Doordat er weinig sociaal verkeer en afleiding is worden klussen die lagen te wachten soepeltjes afgewerkt. Het tuinhuis is opnieuw geschilderd, het kippenhok is gesloopt en op die plek is het begin van een schaduwtuin gemaakt.                  
Even verderop is de oude schuur afgebroken. Nog meer ruimte voor dahlia's!   

















Reacties

Populaire posts van deze blog

PAESENS MODDERGAT, 't FISKERHUSKE en WADDENWOL

BAKJE BREIDZJEN, BREIEN! IN FRYSK MUSEUM TE LJOUWERT, MARIE ANTOINETTE, EN NOG EENS BRAZILIAANSE AVONTUREN